Filmkveld

Starter 19. februar 2019 17:30
900 13 695
Kategorier: Sosialt
Treff: 717

Nå gjør vi oss klar til nok en filmkveld med Oslo Chapter.
Men, denne gangen skal vi ikke være i butikken på Alnabru, men setter kursen mot Grünerløkka.

Velkommen til Ringnes Brygghus

Ringnes BrygghusFra klokken 17:30 inviterer vi til før-filmstreff på Ringnes Brygghus, Thorvald Meyers gate 2.
Det er nå 143 år siden brødrene Ellef og Amund Ringnes startet bryggerivirksomhet i lokalene på Grünerløkka, der produksjonen av øl var frem til 2001. Da flyttet bryggeriet til moderne lokaler på Gjelleråsen. I 2018 åpnet Ringnes Brygghus i de gamle bryggerilokalene og satser på brygghus og ølkultursenter. Her er målet å dele kunnskap om øl med byens befolkning i historiske omgivelser.
Sammen med godt drikke, hører god mat.

Brygghuset har valgt å servere smørbrød sammen med øl. Det er ikke et tilfeldig valg. – Øl og brød er laget på samme basis. Det gjør at de passer sammen rent smaksmessig. De jobber med ulike råvarer og ingredienser i både øl og smørbrød for å skape spennende kombinasjoner og variasjoner. Hver og en gjør opp for seg til slutt.

 

Vi går samlet til Ringen kino

Bohemian RhapsodyEtter en flott opplevelse vandrer vi ved 20-tiden 300 meter ned til Ringen Kino og lukket visning klokken 20:30 - en av årets råeste musikkopplevelser ever!
Årets store Golden Globe-overraskelse:- Sjokkerte hver eneste person på jorda skriver forfatter og blogger Anne T. Donahue på NBC News sin nettside. Etter kontroverser og dårlige anmeldelser, vant «Bohemian Rhapsody» Golde Globe for beste dramafilm. Filmen var nominert, sammen med flere andre store filmer som var ansett som favoritter.

Bohemian Rhapsody er en biografisk musikkfilm om det britiske bandet Queen som fokuserer på vokalisten Freddie Mercurys liv frem til og med Queen opptreden på Live-Aid konserten på Wembley stadion 13. juli 1985, seks år før han døde. Filmens tittel er hentet fra sangen Bohemian Rhapsody som Queen lanserte i 1975.

 

 

Denne filmen må man bare se, den er helt fantastisk!
Førstemann til mølla, meld deg på – kun 62 plasser!

NB!! Dette er en GRATIS lukket visning for Oslo Chapter sine medlemmer med ektefelle/samboer.