Oslo Camping med afterparty

Fra 23. februar 2019 15:00 frem til 18:00
Kategorier: Sosialt
Treff: 486

Oslo Camping

Lørdag 23. februar braker det løs igjen med nok et sportslig arrangement i regi av Oslo Chapter. Denne gangen er det 18 hull innendørs minigolf som gjelder. Vi møtes for oppladning og påfyll av energi fra kl 15:00 på Oslo Camping, Møllergata 12, Oslo sentrum med første utslag kl 15:58.

Oslo Camping har skjenkerett for øl, vin, juice, vann og brus. Alle leier hver sin kølle (medbragt kan ikke brukes, da det kan forekomme mindreårige i lokalet) som koster kr 110,- inkl 1 ball. Vi møtes deretter i salongen hvor det er reservert plasser til oss. Vi deler inn i lag på inntil 6 personer og starter på forskjellige baner avhengig av hvor mange vi blir.

Dovrehallen

Etter mye sleivslag og flere porsjoner med flaks tar vi oppsummering av poeng og en kort applaus til vinneren. Deretter beveger vi oss videre ca kl 17:45 til en av Oslo´s mest brune restaurant og institusjon "Dovrehallen Restaurant" Storgata 22, Oslo. Her møtes vi for en sosial runde med noe godt i glasset og evt en matbit. Om noen lurer: NEI, Dovrehallen er sikkert ikke pusset opp, om du var der for 40 år siden.

Etter en hyggelig ettermiddag og aften er vi enda litt nærmere sesongstarten som vi alle venter på.

Kontaktperson Petter Karlend, 480 44 333 (Activities Officer) Oslo Chapter

ALLE ER VELKOMMEN MED ELLER UTEN FØLGE, VEL MØTT!!