Arkiverte Directors Page

Pål Christoffersen - desember 2013

Jeg heter Pål Christoffersen og er 56 år, opprinnelig Drammenser men nå bosatt på Øvre Romerike, nærmere bestemt i Gjerdrum. Jeg har takket ja til vervet som Director i chapteret og ser frem til en spennende og utfordrene reise sammen med H.O.G. og Harley Davidson.

Jeg har vært Assistant Director i to perioder, og er sertifisert Roadcaptain. Medlem i Oslo Chapter siden 2010, men HD avhengig siden en Route 66 tur i 2005. Er nå eier av min tredje HD, nemlig en 2014 Ultra Limited, tidligere har jeg vært innom en 2000 model Dyna FXDX og en 2003 Electraglide Classic. Har også rukket å gå seirende av i vår Scullride konkurranse i 2011,riktig nok i knall-hard konkurranse med vår avtroppende Director Roger Johansen.

Sammen med vårt nye styre vil jeg jobbe for ett godt utvalg med aktiviteter og en aktiv kjøreplan for 2014. Vi har allerede avholdt vårt første medlemsmøte og der fikk de fremmøtte presentert en fyldig kjøre og aktivitetsplan, og nytt av året er at våre onsdagsturer nå er flyttet til torsdag basert på en rekke tilbakemeldinger fra våre medlemmer. Vi har lagt opp til et fyldig kjøreprogram og ikke minst et kvalitets messig godt opplegg rundt RC kurs, Sikkerhetskurs og langhelg turer til National rally I Halden, Swedish H.O.G. rally i Åre og vår tradisjonelle Bajer tur som i år går til Jesperhustreffet. 

Jeg vet at i Chapteret er det en stor bredde med folk i forskjellige yrker og livssituasjoner med kunnskap og vilje til å trå til, men er også fullstendig klar over at vi er basert på frivillig innsats fra hver og en, for å få dette til å fortsette å være et levedyktig og morsomt Chapter. Hvis vi som Chapter skal greie å gjennomføre planen som er lagt for 2014 må vi ha med flere som ønsker å gjøre en innsats. Dealer støtter oss i arbeidet slik at vi klarer å få til gode aktiviteter, men for at aktiviteten skal bli vellykket er vi avhengig av at dere som er medlem hos oss møter opp på aktiviteter og kjøring gjennom hele sesongen. 

Når dette leses har de fleste av oss allerede tatt ut våre sykler og noen av oss har nok hatt sin første tur i vårsola. Etter noen relativt intense vintermåneder som har inneholdt alt fra Linedance kurs, MC messe i Gøteborg, Pistolskyting, Pubb lørdager, og ikke minst Pølse lørdag hos Dealer, samt medlemsmøte og Go-cart kjøring I HOG regi så tenker jeg det gjør godt I en Biker sjel å få polert opp krommen. 

Rett over påske så setter vi igang med informasjons møte for nye og potensielle nye medlemmer, vi har sendt ut informasjon og innbydelse til ca. 50 personer og håper på å få med oss en god del av disse. Openhouse, RC praksis, og Sikkerhetskurset kommer som perler og en snor, og før vi vet ordet av det så møtes vi alle sammen på National Rally i Halden, 13. til 15. juni. Akkurat nå bare gleder jeg meg til å komme hjem etter en "altfor lang" påskeferie på fjellet, få på meg hjelm og kjøreutstyr og ta en rundtur på bare veier i hjemtraktene. 

Ride and have fun.
Pål.