Tusenfryd 26. mai

T10

Hei kjære medlem,
Sesongen nærmer seg og aktivitetene i H.O.G Oslo Chapter er igang. Som beskrevet på våres nettsider og facebook sider er det familiedag på Tusenfryd søndag 26. mai fra kl 10:30 til 18:00.
Denne dagen vil vi sammen med Harley-Davidson Oslo, pakke med oss sykler, telt og mye annet og rigger oss til midt inne i parken. Her treffer dere medlemmer og ansatte i Harley-Davidson Oslo for en hyggelig prat og se og prøvesitte nye Harley Davidson modeller.

En av dagens høydepunkter er i tillegg til alle parkens aktiviteter er kl. 13:00 når 15 til 20 stykker Harley Davidson sykler brummer gjennom hele parken med ungdom fra med ungdommene fra Skedsmo sitter bakpå syklene.Gjengen fra Skedsmo ser frem til denne dagen både å få være med oss på tur igjen, men også til alle aktivitetene som parken tilbyr.
Inviter med deg familien og spre budskapet og tilbudet om rimelige billetter til venner, kolleger, naboer og andre som du tror liker å ha det gøy.

Billettene koster kun kr 300,- pr stykk som inkluderer inngang og 1 stk popcorn i parken (barn under 120 cm går gratis)(Normalpris er rundt 450,-)
Hvordan kjøpe billetter:
1. VIPPS til H.O.G. Oslo Chapter på #21448 og oppgi navn og mobilnr innen torsdag 23. mai NB!! Du får en SMS med bekreftelse og billettene kan hentes i eget telt ved inngangen til parken søndag 26. mai.
2. Gå til Harley-Davidson Oslo og kjøp billetter i butikken innen fredag 24. mai. NB!! Du får billettene over disken.
3. Betal inn til H.O.G Oslo Chapter sin konto 1503.15.79705 innen onsdag 22. mai. NB!! Du får en SMS med bekreftelse og billettene kan hentes i eget telt ved inngangen til parken søndag 26. mai.

Videre send vedlegget til alle du kjenner og det er ingen begrensninger for hvem som kan kjøpe våre billetter.

Håper å se dere i parken denne dagen.


PS!!! Ønsker du å være med å kjøre ungdommene fra Skedsmo denne dagen, send en SMS til Petter 480 44 333 og gi beskjed.Opplys gjerne om du har en ekstra hjelm. 


Med vennlig hilsen
Petter Karlend
H.O.G Oslo ChapterActivities Officer
Mobil +47 480 44 333Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Engelsviken
Danish Chapter Meeting 2018