NR2021 - November informasjon

NR2021-banner-nettside

På tross av den pågående COVID-19 pandemien og usikkerheten med å kunne gjennomføre aktiviteter med et så stort antall deltagere, fortsetter vi med forberedelser. Vi håper på at myndighetene åpner mer og mer og at vi i god tid før NR 2021 har fått en avklaring på hva som anbefales og blir tillatt. Uansett vi planlegger som om det blir gjennomført.


Vi fikk ikke den store kickoffen når det gjaldt påmelding i Tønsberg i og med at NR 2020 ble avlyst. Dette er som alltid et arrangement som selger inn neste års NR. Dette har medført en noe tregere påmelding fra deltagere, men per i dag er det ca. 300 personer påmeldt.

Pers hotell og Solstad hotell har nå nesten ingen ett- og tomannsrom ledige, men det er flere større rom og leiligheter ledig på Pers hotell. Vi oppfordrer til å gå flere sammen om å leie rom/leiligheter, dette blir også rimeligere per person.

Det jobbes også med andre alternative overnattingsmuligheter på Gol.

Post Ride er allerede test kjørt og godkjent. Musikk pakken er så og si plass, det jobbes med sponsorer og utstillere har meldt sin interesse.

Vi føler selv at vi er i rute og vi vil komme med mer informasjon underveis.

Vi vil holde dere oppdatert med ny informasjon om treffet og booking her på nettsidene og via vår Facebook-gruppe.

Ha en fin høst

Mvh

Oslo Chapter

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://oslo.hog.no/