Om H.O.G Oslo Chapter

Harley Owners Group Oslo Chapter er ett av ni norske H.O.G. Chaptere og ble etablert i 1996, men ble senere slått sammen med Christiania til ett Oslo Chapter.

Oslo Chapter har en omfattende aktivitetskalender med bl.a. felleskjøringer, medlemsmøter, temakvelder, opplevelsesturer, medlemsfester og H.O.G.-treff.

Hovedformålet vårt er å inspirere medlemmene våre til å bruke syklene mye ved å få dem ut av sofaen og ut på veien ved å kjøre fellesturer hver søndag og torsdag fra slutten av april til ut september, unntatt i feriemånedene juli og halve august. Du finner listen over disse turene under menyen AKTIVITETER.

Vi har også noen større arrangementer som vi gjør ekstra mye ut av, og det finner du under HER OG NÅ på menyen. Vi holder gjensidig kontakt med medlemmene på Facebook, og har en aktiv hjemmeside.

I 2013 arrangerte vi Norwegian National H.O.G. Rally på Valle Hovin i Oslo, med ca. 600 deltakere fra inn- og utland. I 2019 arrangerer vi et nytt National Ralley, men denne gang på Pers Hotell på Gol i samarbeid med hotellet. Et satser på et fint og vellykket treff som skal bli en hyggelig opplevelse for alle som deltar. 

Hvert år lager vi et treff som vi kaller "Tilbake til det enkle". Det foregår en helg på Frya Leir i Gudbrandsdalen, hvor vi bor i telt eller mange på samme rom i tidligere militærforlegninger, for en svært rimelig penge.  Her møtes folk fra hele Norge, og det er åpent for alle som kjører motorsykkel.

Vi er en sammensveiset gjeng som trives med å treffes og kjøre samen på Harley-Davidson motorsykler, og vi ønsker alle nye medlemmer velkommen ved å ta godt imot dem og inkludere dem i fellesskapet.

For mer informasjon om Oslo Chapter, ta kontakt med:

Membership Officer (se Styret i Oslo Chapter), e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller en av styrets øvrige medlemmer.

Du kan også få kontakt med oss gjennom Harley-Davidson® Oslo butikken på Alnabru i Oslo.