Som medlem i H.O.G. Oslo Chapter gir du fra deg noen personopplysninger.

H.O.G. Oslo Chapter administrerer elektronisk dine personopplysninger. For at du skal vite at vi har fokus på å håndtere disse riktig har vi utarbeidet denne personvernerklæring. Du som medlem skal være informert om hvordan vi behandler dine personopplysninger og formålet med dette.

Behandlingsansvar

For behandling av dine personopplysninger for våre tjenester opptrer H.O.G. Oslo Chapter som behandlingsansvarlig. Det betyr at vi bestemmer formålet med behandlingen og hvordan vi løser oppgaven.

Ansvar for dine personopplysninger

Du skal alltid føle deg trygg når du gir personopplysningene dine til H.O.G. Oslo Chapter. Vi gjør alt vi kan for å verne dem, hindre at uvedkommende kan få tilgang til dem, påse at de er riktige, bare behandles for de formål opplysningene har blitt samlet inn for og slettes når de ikke lenger trenger å lagres med hensyn til formålet.

Hvilke opplysninger behandles?

Personopplysninger som behandles hos H.O.G. Oslo Chapter medlemsregister er ditt navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-post adresse.

Foruten å samle inn personopplysninger fra deg kan H.O.G. Oslo Chapter samle inn opplysninger fra dealer i Harley Davidson Oslo, Lazy Boyz, når du kjøper sykkel der fordi du kan få gratis medlemskap i H.O.G. Oslo Chapter i ett år etter du har kjøpt sykkelen. I tillegg sjekkes dine personopplysninger mot H.O.G. Europe om ditt internasjonale medlemsskap er gyldig. Det er en forutsetning for å være medlem i H.O.G. Oslo Chapter at du har ditt internasjonale medlemsskap i orden. Ditt medlemsskap i H.O.G. Europe følger de samme personvernsprinsipper som i Norge.

Formål med behandlingen

Personopplysningene brukes hovedsakelig for medlemsadministrasjon, dvs å holde oversikt over medlemmer, fakturere eller purre for medlemsavgiften, invitere medlemmer til årsmøte og medlemsmøter, invitere til turer og felles arrangementer og registrere medlemmer til annonserte turer med overnatting, hvor medlemmene har meldt seg på. I slike tilfeller, når du har meldt deg på en tur - kan vi oversende ditt navn, e-post og telefonnummer til overnattingssteder, hoteller, ferger og lignende. Ditt navn og bilde kan også publiseres på vår Facebook side når det har vært arrangementer hvor du har vært tilstede. Til sist kan vi sende deg sms og e-post henvendelser om beskjeder og informasjon om arrangementer, i tillegg til den generelle informasjonen vi legger ut på vår hjemmeside og Facebook-side.

Grunnlag for behandling

Behandlingen av personopplysningene dine i H.O.G. Oslo Chapter medlemsregister skjer med grunnlag i H.O.G. Oslo Chapter medlemsavtale med deg som medlem. Behandlingsgrunnlaget for ditt internasjonale medlemsskap i H.O.G. Europe.

I visse tilfeller benytter H.O.G. Oslo Chapter seg av ditt samtykke som grunnlag for behandlingen, som f.eks. påmelding til turer etc. Dette fremgår i hvert enkelt tilfelle når du inngår avtale med oss. Ditt samtykke kan når som helst trekkes tilbake.

Bruk av underleverandører og utlevering til andre

Personopplysningene dine kan bli behandlet av en databehandler som behandler personopplysningene dine som underleverandør for H.O.G. Oslo Chapter. H.O.G. Oslo Chapter inngår alltid databehandleravtale med sine databehandlere, og eventuelle databehandlere vil bare behandle opplysningene i samsvar med personopplysningsloven, etter H.O.G. Oslo Chapter instruksjoner og kun for de formål personopplysningene dine har blitt samlet inn for.

Lagring

H.O.G. Oslo Chapter vil lagre opplysningene dine så lenge du er medlem hos oss. Deretter skal opplysningene dine bli slettet.

Rettigheter

Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger som behandles om deg i H.O.G. Oslo Chapter virksomhet. Hvis du vil vite hvilke personopplysninger H.O.G. Oslo Chapter behandler om deg, kan du sende en anmodning til styret i H.O.G. Oslo Chapter. Hvis du mener at en opplysning om deg er feilaktig eller misvisende, bør du ta kontakt med vårt styre. Du finner e-post adresser til styremedlemmene på vår hjemmeside: www.oslo.hog.no.

Dersom du mener at H.O.G. Oslo Chapter ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til oss eller til Datatilsynet.

Reservasjon

Hvis du ikke vil at ditt bilde eller personopplysningene dine skal brukes på f.eks. våre Facebook sider, bes du kontakte styret i H.O.G. Oslo Chapter via e-post.

H.O.G. Oslo Chapter
Strømsveien 266
0668 Oslo
Org.nr. 984 760 094