Fellestur til Kongsberg 17. juni 2018

Fellestur til Kongsberg 17. juni 2018

Oslo Chapter arrangerer sammen med Østfold Chapter og Chapter South East, fellestur til Sølvgruvene i Kongsberg søndag 17. juni 2018.

Turen går fra de respektive Chapterene til felles samlingsted i Sande. Her blir det tid til litt mingling får fellesinformasjon og avreise mot Kongsberg. Vi kjører noen omveier på fine MC veier og tar en felles stopp på veien. Ved ankomst Saggrenda i Kongsberg er det mulighet for gruvetur i Sølvgruvene og deretter felles bespisning i de gamle Sakkerhusene. Gruveturen tar 1, 5 timer og etterpå serveres det skikkelig hjemmelaget ''Bergmannens'' kjøttsuppe med brød (mulighet for påfyll). Etter endt besøk kjøres det tilbake til hjemstedet.

Da det er begrenset til 110 plasser på gruvetoget blir det påmelding etter førstemann til mølla prinsippet. Det er ingen begrensninger på antall til bespisningen. Det betyr at dere kan våre med og kjøre og spise uten å bli med ned i gruva.

Dette blir et av vårens vakreste eventyr, men planer om over 100 sykler i felleskjøring.

Grunnet påmelding på til gruvetur og bespisning er det bindende påmelding.

Priser: Gruvetur og bespisning kr 300,- pr person. Kun gruvetur kr 160,- pr person. Kun bespisning kr 155,- per person. Selv om selve fellesturen er gratis, ønsker vi også påmelding for kun kjøring pga antall sykler i kortesjen.

For påmelding send SMS til Petter Karlend 480 44 333 med navn, mobil, hva du ønsker (f.eks gruve og mat / bare mat / bare gruve) og antall personer og antall sykler. Du får deretter en SMS med bekreftelse og betalingsinformasjon. Billetter deles ut ved oppstartsted den 17. juni.

Følg med på lokale fb sider og hjemmeside til ditt Chapter for mer informasjon når det nærmer seg.

Evt spørsmål kan rettes til Oslo Chapter v/ Petter Karlend 480 44 333.

 
Vårfest for medlemmer og biker venner
Stor interesse for medlemsmøtet den 20. mars