Fellesturer til National HOG Rally i Stavanger

IMG_1878b

Det går mot sommer og et av sesongens høydepunkt som er National HOG Rally i Stavanger. Vi hører at det er ca 100 medlemmer i Oslo Chapter som har meldt seg på treffet. Oslo chapter vil i år arrangere 2 fellesturer til Stavanger:

Tur 1:
Start fra Kjellstad i Lier (Bensinstasjonen der den gamle bommen var) onsdag 27. juni kl 1530.
Overnatting på Morgedal hotell i Telemark. Her får vi middag og frokost. Prisen er kr 1250,- for enkeltrom og kr 975,- pr person for dobbeltrom hvis vi greier å fylle opp 20 rom.  Dersom vi blir færre blir prisen litt høyere. Vi gjør opp for rommene våre hver for oss på stedet.

Torsdag fortsetter vi på kjempefine MC veier via Dalen, Valle, og Suleskardveien til Stavanger. Til denne turen er det nødvendig å melde seg på. Dette gjøres på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 1.6.2018.

Tur 2:
Denne turen starter fra Harley-Davidson Oslo torsdag 28. juni tidlig om morgenen (tidspunkt vil bli annonsert senere), og vil gå hele veien fra Oslo til Stavanger på en dag – framme torsdag kveld. Ruten for denne turen er ennå ikke bestemt. 

Til denne turen er det ikke nødvendig med påmelding – bare møt opp!

Sikkerhetskurs 29. april B
Bli med til Praha i juli!