God Jul til våre medlemmer

Julebilde_0_20191221-194221_1
Kjære medlemmer
Vi står nå på foran en kjær høytid og hyggelig samvær med familie og venner. Vi går også snart inn i ett nytt år med mange muligheter også muligheten for å dyrke vår hobby, nemlig kjøre H-D og ha det moro. 

Gråvær, regn, sludd, kulde og snø har efter hvert blitt en del av hverdagen, vinteren begynner å ta tak i oss alle på et eller annet vis. Tiden går fort, spesielt den korte sesongen vi har til rådighet for å dyrke vår hobby, i alle fall her så langt nord i verden. Syklene er forhåpentlig allikevel preparert og tatt godt vare på frem til neste sesong.
Chapteret har i 2019 gjennomført aktiviteter i henhold til aktivitetskalender, blant annet julebord, pølselørdager, pubkvelder, bowling, kino, torsdag og søndagsturer, sikkerhetskurs, RC kurs, minnetur til Utøya, samling på Frya, National Rally, Postride, ridetur for LoH og Open House vår og høst, for å nevne noe. Disse aktivitetene har latt seg gjennomføre på grunn av ett engasjert styre, imøtekommen dealer og ikke minst ivrige og deltagende medlemmer.

Styret vil også i 2020 legge til rette for et innholdsrikt aktivitetsprogram og dette i samråd med de ønsker og forslag dere medlemmer melder inn og stemmer på, på vår facebookside. Følgende aktiviteter er allerede annonsert, pubkvelder, pølselørdager, LoH kafe, Samling på Frya, NR 2020 og medlemsmøte.
Mer detaljert aktivitetsprogram vil bli presentert på medlemsmøte mars 2020 og på vår hjemmeside. 

Jeg takker dealer og styret for et meget godt samarbeid i året som har gått og ønsker lykke til med arbeidet i 2020.
Takker også medlemmene for innsatsen og deltagelsen på de forskjellige arrangementer.

Så til slutt ett råd fra meg i disse jule og nyttårs tider: Drikk litt. Man kan ikke gå rett når veien er krokete.
Jeg ønsker dere alle og deres familier en God Jul og et Godt Nytt År

Ride safe end have fun.
Med hilsen John Johansen

Director 

Medlemskontingenten for 2020
Innkalling til årsmøte 26. november 2019