Hawkon Rides

Hawkon

Mitt navn er Håkon Smeby, jeg er en skuespiller på 37 år som skal kjøre Norge rundt for å samle inn penger til Kreftforeningen og Sykehusklovnene i hele August, 2019.

Kreftforeningen trenger vel ikke noen nærmere introduksjon, da vi alle har et forhold til de på en eller annen måte.

Sykehusklovnene gjør også en fenomenal jobb. De er en gruppe skuespillere som gjør hverdagen litt bedre for syke barn, som ikke kan forlate sykehusene. Fordi de er i behandling eller rett og slett er for syke, og kanskje ikke vil klare seg mot sykdommen.

Nå i August er jeg altså å finne på veien, i 1 måned. Jeg vil dokumentere turen hver dag ved å gjøre video blogger på YouTube og oppdateringer på Instagram og Facebook under navnet Hawkon Rides.

Det jeg ønsker å oppnå ved siden av å samle inn penger, er å vise frem det fantastiske samholdet vi motorsyklister har, og på den måten ta brodden av manges fordommer.

Mitt håp er at jeg kan øke interessen slik at flere ønsker å kjøre motorsykkel. Og at de som allerede gjør det kanskje ønsker å følge meg på noen av etappene. På veien rundt Norges langstrakte land skal jeg innom alle Harley-Davidson utsalgsstedene. Her håper jeg å samle mange kjøreglade motorsyklister, som også ønsker å bidra til innsamlingen for disse to gode sakene.

Avreise Lørdag 3 august.
Du kan komme til Lazy Boyz å delta på Send-Off kl 12:00 Lørdag 3 August. Jeg er der fra kl 10 for å møte deg som ønsker å vite mer om reisen, eller bare vil vinke meg avgårde. Kortesjen går kl 12:00 sharp. Første stopp blir Herredshuset på Ask i Gjerdrum.

Avreise Gjerdrum kl 14:00. Neste stopp er Lygnasæter Kro. Her blir det kaffe og is, og for de som ikke ønsker å bli med lenger, takker jeg for laget.

Planen er å kjøre til Frya leir og bli der til søndag 4 august. Ankomst vil være mellom kl 18 og 19, avhenging av hvor mange softis det blir på Lygna. Det er veldig hyggelig om du ønsker å bli med dit. Så vi kan ha en hyggelig kveld sammen rundt et bål f eks.

Ønsker du å bidra til reisen? 

Bruk denne linken fnd.uz/hawkon.

Til minne om vårt avholdte medlem Tom Svendsen
Minnetur 22. juli