John med ønske om en fin høst

IMG_2852

Nå nærmer det seg slutten på kjøresesongen 2020 og i den forbindelse ønsker jeg å takke styret, alle RC'er og medlemmer for innsatsen og deltagelsen på våre fellesturer. På tross av Covid-19 har vi allikevel i år gjennomført nesten alla planlagte fellesturer, men noen av de største arrangementer har vi dessverre vært nødt til å avlyse. Vi har forholdt oss til myndighetenes regler og anbefalinger og det har medført at det ikke er utløst noen form for smittespredning ved våre arrangementer.

Når vi nå går mot høst og vinter vil vi i styret gjøre alt for at de planlagte arrangementer vil bli gjennomført, men vi vil fortsatt ta hensyn til myndighetenes regler og anbefalinger. Dette kan medføre at noen av arrangementene kan bli avlyst eller gjennomført i en annen form enn hva som tidligere er gjort.

Jeg minner samtidig om de to store arrangementer i høst og det er årsmøte/medlemsmøte 24. november og julebord 28. november 2020. Jeg anbefaler dere å notere disse datoene.

Vi vil komme tilbake fortløpende med mer informasjon om arrangementene på hjemmesiden og facebooksiden til H.O.G. Oslo Chapter.

Jeg ønsker dere alle en fin høst og fine kjøreopplevelser frem til dere velger å avslutte kjøresesongen.

Mh
John
Director
Høstens første pubaften
Fin høsttur med Ulf