Kveldstur til Nesodden

IMG_7518

Ulf Bahus Seem var RC denne kvelden, og turen startet som vanlig ved HD Oslo på Alnabru. Alle skrev seg på lista over deltagere med navn og telefonnummer, og Ulf organiserte turen med de ferskeste førerne tidlig i kolonnen, og satte tre blokkere etter seg for å komme greit ut av rushtrafikken ned mot Ryen. Vi måtte forlate et uheldig par med teknisk stopp i "Olsen-rundkjøringen", men det er slikt som kan hende for alle. 

Det er ikke lett å holde en slik kolonne samlet når trafikken er stor, så det måtte et par stopp og en propp ved Tyrigrava til for å få til dette. Det var bil-kveld på grava på torsdag, og det skal ikke mange til av dem før det er helt tett på plassen og langs veien i begge retninger. Ut til Nesodden var det fine svingete veier, som vi alltid liker, og det var avtalt en teknisk stopp på Fagerstrand for å varsle Roger Høyogmørk at vi kom forbi Fjellstrand, der han leger sin kropp etter en lei påkjørsel. Vi fant ikke noe naturlig sted å stoppe, så det ble med lyden, som han kanskje hørte nede på veien.

Vardentoppen ble stoppestedet, og der var akkurat solen ferdig med sin nedgang bak Asker, og lyset fra den og utsikten mot fjorden og Oslo var flott denne kvelden. Vi tok oss tid til hyggelig prat, og det er alltid nye å bli kjent med på en slik stopp. Det uheldige paret med stoppen dukket opp til applaus etter en stund, for de visste jo hvor vi skulle etter Ulfs beskrivelse av reiseruta. Hyggelig med folk som ikke gir seg så lett :)

Takk for fin tur Ulf, en utmerket RC som gir mye av seg selv for oss medlemmer av Oslo H.O.G.