Open House SEP 2017

IMG_3293

Open House hos din Harley-Davidson dealer er dagen da du kan få prøvekjøre nye H-D modeller og treffe nye og gamle venner til kaffe, vafler grillmat og god musikk. Høstens open house var godt planlagt med god hjelp fra dugnadsvillige medlemmer, og alt lå til rette for at det kunne bli en ny stor festdag. Så var det været da. Siden dette stort sett dreier seg om en utendørsaktivitet, så kan en bare se opp på morgenhimmelen for å anslå hvor mange som kommer i gradene få, passe, mange og smekkfullt. Med det gråværet som seilte lavt over oss fra morgenen ble antall oppmøtte et sted mellom de to første graderingene.

Det var bra interesse for å prøvekjøre, og noen skulle prøve absolutt alle modellene. Om disse var blant de beste kundene skal ikke sier for sikkert, men en kan ikke si noen på interessen. Harley har laget et helt nytt design på mange av modellene, og dyttet rå kraft inn i rammene med sine nye 107 og 114 motorer. Det var vel kanskje nyheter som brødrene Fat Bob og Fat Boy bestykket med 114 motor som trakk de som skulle prøve siste nytt, men ellers var alle de tilgjengelige '18 modellene et godt spredt utvalg.

Vi fikk også på slutten av dagen en lydprøve fra drag-sykkelen til xxx. Den startet opp med eksterne batterier, og har en spesielt kraftig tomgangslyd.Når gassen rulles en brøkdel av et sekund høres det ut som et kanonskudd, og skal en høre mer enn det er det dragracebanen neste. Motoren stanser men øresusen fortsetter. Det sies at det er rundt 1000 hestekrefter i den motoren, og det må være en opplevelse å se et slikt løp på bane.

Openhouse-dagen ebbet ut ved 16 tiden, og en liten hjelpsom gjeng pluss alle ansatte stablet og bar stoler og bord, og ryddet stedet på kort tid. En stor takk til alle våre medlemmer som var med og jobbet for vår dealer under dette arrangementet!

Konkurranser
Avslutning av årets kjørekonkurranser.